NIEUWS

Verwerkersovereenkomst stand van zaken

25-04-2018

Wanneer u derden laat werken met persoonsgegevens waar u verantwoordelijk voor bent, bent u de verwerkingsverantwoordelijke. Degene aan wie u dit uitbesteedt, is de verwerker. In dat geval bent u verplicht een verwerkersovereenkomst af te sluiten en te zorgen dat alle daarin opgenomen regels worden nageleefd. Lees hier omtrent de verwerkersovereenkomst.

Lees verder
NIEUWS

Veranderingen rondom persoonsgegeven BSN

25-04-2018

Het burgerservicenummer (BSN) is een persoonsnummer dat in de eerste plaats bedoeld is voor het contact tussen burgers en de overheid. Maar blijft dit na de invoering van de AVG-wetgeving ook zo en hoe werkt dit inzake registratie van werknemers in diverse portalen? Lees hier meer over in dit artikel.

Lees verder
NIEUWS

Privacy in het personeelsdossier: de bezem erdoor!

24-04-2018

Dossiervorming is belangrijk. Maar pas op voor de privacy in het personeelsdossier. Sla geen informatie op die er niet in thuis hoort. Lees hier meer over wat u wel of niet mag bewaren.

Lees verder
NIEUWS

Loopt u mee? Wandel naar je Werk-dag 2018

05-04-2018

Loop op donderdag 5 april, tijdens Wandel naar je werk-dag, van uw huis naar het station, van de bushalte naar kantoor, na uw werk een blokje om of parkeer de auto eens wat verder weg dan normaal. Helemaal van uw voor- naar uw kantoordeur wandelen mag natuurlijk ook. Want wandelen heeft veel voordelen voor lichaam, geest en het milieu. Wij gaan zo een blokje om tijdens de pauze maar voor u zet PDC de 10 voordelen van wandelen alvast op een rij!

Lees verder
NIEUWS

Per 1 april wijzigen regels van meerlingenverlof

28-03-2018

Om werkneemsters die in verwachting zijn van een meerling daadwerkelijk recht op langer verlof te geven, worden de regels van het meerlingenverlof aangepast. De wetswijziging geldt vanaf 1 april.

Lees verder
NIEUWS

PDC zoekt collega - vacature P&O Adviseur | fulltime

21-03-2018

Wij van Personeel Diensten Centrum in Veghel zijn een jong en snelgroeiend bedrijf. In 2013 gestart met een medewerker zijn wij inmiddels uitgegroeid naar een team van 4 mensen. In 2016 & 2017 hebben we de FD Gazelle Award gewonnen voor een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Binnen het PDC team heerst een informele en collegiale sfeer. Wij werken graag hard en resultaatgericht voor onze klanten en op zijn tijd is er ruimte voor een ontspanning. Groei en ambitie zorgen ervoor dat wij op zoek zijn naar een fulltime P&O-er met ondernemerszin die zich thuis voelt in een dynamische en zakelijke werkomgeving.

Lees verder
NIEUWS

PDC Webinar terugkijken | Verzuim door Risicogedrag. Wat kunt u ertegen doen? | 6 maart 2018

09-03-2018

Kijk hier het webinar terug van afgelopen dinsdag 6 maart 'Verzuim door Risicogedrag. Wat kunt u ertegen doen?'. Denk hierbij aan schulden of verslaving bij uw werknemers. Alle webinars uit kwartaal 1 tezamen vormen een geheel als het gaat om vitaliteit op de werkvloer en de preventie van verzuim.

Lees verder
NIEUWS

Alsjeblieft, pak een compliment en geef hem door!

01-03-2018

PDC doet mee aan de Nationale Complimentendag! En gaan (in- en extern) zo voor meer bevlogenheid en veerkracht. Complimenten geven gaat niet iedereen altijd even gemakkelijk af, daarom geven we alvast een aantal voorzetjes. Dus alsjeblieft, pak een compliment en geef hem door! PS: zien we al een lach op je gezicht? :)

Lees verder
NIEUWS

PDC breidt haar team uit!

13-02-2018

In het kader van kennis en ervaring delen bij PDC is op 5 februari een nieuwe stagiaire begonnen aan zijn zoektocht binnen onze dynamische organisatie. Graag stellen we onze laatste aanwinst aan u voor!

Lees verder