EVENEMENT

Werktafel | Stop met duurzame inzetbaarheid maar creëer vandaag uw eigen bevlogen medewerkers! | 15 november 2018

01-10-2018

Duurzame Inzetbaarheid. Voor de ene onderneming een uitgesproken wens, voor de ander het nieuwste HR speeltje waar alleen marketing garen bij spint. Je voert het niet even snel in zodat je jezelf duurzaam inzetbaar kan noemen. Het is ook niet enkel bedoeld om medewerkers bevlogen te laten zijn. Duurzaam Inzetbaarheid is een lange termijn visie uitdragen en is integraal op diverse gebieden binnen uw organisatie verweven. Natuurlijk kunt u alle tips, tricks en wetenschappelijke artikelen online vinden. Maar dat maakt nog geen uitgewerkt en in de praktijk gebracht plan. De realiteit is dat er geen standaardoplossing is voor het implementeren van duurzame inzetbaarheid. PDC gaat in een selecte groep met u aan de slag om een op maat gemaakt plan op te stellen. Dit doen wij tijdens onze werktafel op donderdag 15 november 2018. Wilt u weten hoe? Lees verder hier verder en schrijf u in voor onze sessie!

Lees verder
EVENEMENT

PDC Webinar | 10 redenen om over te stappen van uw arbodienst naar PDC. Vandaag nog! | dinsdag 4 september 2018

14-08-2018

Uw arbodienst zorgt voor een snelle terugkeer van uw zieke medewerker op de werkvloer en ook voor een integrale benadering passend voor uw bedrijf. De lijnen met de arbodienst en de bedrijfsarts zijn kort. En heeft u vandaag advies nodig, dan krijgt u deze meestal dezelfde dag nog. Herkent u deze beschrijving? Twijfelt u of schudt u ‘nee’? Dan wil PDC met u op dinsdag 4 september aan tafel om toe te lichten wat in onze optiek een goede dienstverlening is van een arbodienst. Schrijf u in voor het gratis webinar op dinsdag 4 september om 12:00uur. Mis het niet!

Lees verder
EVENEMENT

PDC Webinar | Benader de sollicitant als een klant - in 6 stappen de optimale candidate experience | 15 augustus 2018

06-08-2018

Kandidaten hebben het voor het uitkiezen en ze kiezen voor organisaties die duidelijk maken waarvoor ze staan. Zowel qua cultuur als maatschappelijke relevantie. PDC organiseert op 15 augustus een webinar dat doelgericht ingaat op mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. Waar zitten uw toekomstige werknemers en hoe benadert u deze?

Lees verder
EVENEMENT

PDC Webinar | Ontstress uw afdeling! Fris na de zomer aan de slag! | 3 juli 2018

24-06-2018

De zomer staat voor de deur. U legt de laatste hand aan de verslaglegging van de functioneringsgesprekken en uw personeel maakt zich klaar voor de grote uitstroom naar diverse vakantiebestemmingen. U hoopt dat na de vakantie iedereen weer uitgerust is en bevlogen (lees: productief) aan de slag gaat. Maar het effect van een vakantie heeft niet bij iedereen een lange termijn effect. En juist hierover wil PDC u tips geven. Hoe zorgt u ervoor dat men na de genoten vakantie fris blijft en productief is op het werk voor een lange termijn. Wilt u meer weten? Schrijf u dan in voor het webinar op dinsdag 3 juli om 12:00uur.

Lees verder
EVENEMENT

Werktafel | Stop met duurzame inzetbaarheid maar creëer vandaag uw eigen bevlogen medewerkers! | 28 juni 2018

12-06-2018

Duurzame Inzetbaarheid. Voor de ene onderneming een uitgesproken wens, voor de ander het nieuwste HR speeltje waar alleen marketing garen bij spint. Je voert het niet even snel in zodat je jezelf duurzaam inzetbaar kan noemen. Het is ook niet enkel bedoeld om medewerkers bevlogen te laten zijn. Duurzaam Inzetbaarheid is een lange termijn visie uitdragen en is integraal op diverse gebieden binnen uw organisatie verweven. Natuurlijk kunt u alle tips, tricks en wetenschappelijke artikelen online vinden. Maar dat maakt nog geen uitgewerkt en in de praktijk gebracht plan. De realiteit is dat er geen standaardoplossing is voor het implementeren van duurzame inzetbaarheid. PDC gaat in een selecte groep met u aan de slag om een op maat gemaakt plan op te stellen. Dit doen wij tijdens onze werktafel op 28 juni 2018. Wilt u weten hoe? Lees verder hier verder en schrijf u in voor onze sessie!

Lees verder
EVENEMENT

Incompany training | 'Aan de slag als Preventiemedewerker'

10-06-2018

Met de ingang van de nieuwe Arbowet, per 1 juli 2017, komt er meer aandacht voor preventie en zal ook de rol van preventiemedewerker steeds prominenter worden binnen de organisatie. PDC organiseert daarom de workshop ‘Aan de slag als Preventiemedewerker’.

Lees verder
EVENEMENT

PDC Webinar | Interne mobiliteit: hoe stimuleer je vastgeroeste medewerkers? | 5 juni 2018

07-05-2018

De maand juni is in aantocht en hiermee ook halverwege het jaar. Een goed moment voor u als leidinggevende of HR-manager om de capaciteiten van uw medewerkers onder de loep te nemen. Zitten uw medewerkers nog wel op de juiste plek en is uw bezetting voldoende voor nu en met het oog op de arbeidsmarktkrapte? Maar ook hoe haalt u meer uit uw talenten, hoe houdt u ze duurzaam inzetbaar en hoe verlaagt u het verloop? Een intern mobiliteitsbeleid kan u daarbij helpen. Het zorgt ervoor dat getalenteerde medewerkers beter kunnen doorstromen en zich voor langere tijd aan het bedrijf binden. Een win-win situatie voor iedereen. In het webinar op dinsdag 5 juni bespreekt PDC met u de do’s en dont’s. Schrijf u hier vandaag nog in!

Lees verder
EVENEMENT

PDC Webinar | 'Sociaal contract: uw personeel motiveren en gemotiveerd houden!' | VOLGEBOEkT

11-04-2018

Waar u als werkgever tegenwoordig goed in moet zijn is het zien en aanwakkeren van de talenten van uw medewerkers. U bent als het ware de talentcoach die de koers en de kaders bepaalt en daarna overlaat aan de medewerker. Leiderschap gaat al lang niet meer over instructies geven en aansturing. In deze tijd is het vooral een kwestie van de kaders aangeven en daarbínnen de medewerkers hun talenten de vrije loop laten. Het daagt de medewerkers uit om hun kennis, hun talent en enthousiasme te gebruiken. En dat leidt tot meer betrokkenheid en goede dienstverlening aan uw klanten. Daarom vertellen we u graag over het sociale contract met uw medewerkers. Dit doen we in op de Dag van de Arbeid met ons webinar op dinsdag 1 mei om 12:00uur. Schrijf u vandaag nog in!

Lees verder
EVENEMENT

PDC Webinar | 'In 5 stappen voldoen aan de nieuwe wetgeving AVG' | 3 april aanstaande

28-02-2018

Privacy en bescherming van persoonsgegevens worden in deze digitale wereld steeds meer relevant. Vanaf 25 mei 2018 is Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. De AVG is de Europese privacywetgeving voor organisaties die persoonsgegevens van Europese burgers verwerken. Door de AVG krijgt de Europese burger meer controle over zijn eigen gegevens die bij organisaties staan en hebben organisaties de verplichting om verantwoording af te leggen over hoe zij omgaan met de informatie van deze persoonsgegevens. Hoewel de AVG vaak gezien wordt als een bedreiging, biedt het toch vooral ook kansen en mogelijkheden. Randvoorwaarde hiervoor is dat de verordening goed wordt ingericht en in de gehele organisatie wordt ingebed. Wilt u weten hoe? Schrijf u dan in voor ons gratis webinar op 3 april aanstaande.

Lees verder