EVENEMENT

PDC BHV Basistraining | Woensdag 23 & 30 januari 2019

10-12-2018

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht een aantal medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverleners, de RI&E is hierbij een bepalende factor voor het aantal opgeleide bedrijfshulpverleners. Met het volgen van de training Basis bedrijfshulpverlening en met goed gevolg afsluiten van deze cursus ontvangt de cursist een geldig diploma bedrijfshulpverlening conform de richtlijnen van het NIBHV. Deze cursus is ook gecertificeerd door het CCV. Op woensdag 23 & 30 januari 2019 organiseert PDC deze twee daagse training en kunt u zich vanaf heden inschrijven!

Lees verder
EVENEMENT

PDC BHV Herhalingstraining | Dinsdag 18 december 2018

10-12-2018

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht de tot BHV-er opgeleide medewerkers, conform de gestelde eisen, qua kennis en vaardigheid op peil te houden. De herhaling bedrijfshulpverlening voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de herhaling bedrijfshulpverlening behoud de cursist een geldig bedrijfshulpverlening certificaat conform de richtlijnen van het NIBHV en een geldig certificaat conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Op 18 december 2018 organiseert PDC deze training en kunt u zich vanaf heden inschrijven!

Lees verder
EVENEMENT

PDC Webinar | Ontstress uw afdeling! Fris na de kerst aan de slag! | 4 december 2018

06-11-2018

De feestdagen staan voor de deur. U legt de laatste hand aan de verslaglegging van de functioneringsgesprekken en uw personeel maakt zich klaar voor een aantal dagen of twee weken vrij. U hoopt dat na deze periode iedereen weer uitgerust is en bevlogen (lees: productief) aan de slag gaat. Maar het effect hiervan heeft niet bij iedereen een lange termijn effect. En juist hierover wil PDC u enkele tips geven. Hoe zorgt u ervoor dat men na de genoten vakantie fris blijft en productief is op het werk voor een lange termijn. Wilt u meer weten? Schrijf u dan in voor het webinar op dinsdag 4 december om 12:00uur.

Lees verder
EVENEMENT

PDC Webinar | Verzuim door risicogedrag. Wat kunt u er tegen doen? | 6 november om 12:00 uur

24-10-2018

Afgelopen maandag 22 oktober gaf Anja van PDC een presentatie bij een ondernemersvereniging over het thema Verzuim door risicogedrag. Denk hierbij aan medewerkers die uitvallen als gevolg van schulden of een verslaving. Door reacties en vragen vanuit de aanwezige ondernemers concluderen we dat dit onderwerp een actueel onderwerp is bij bedrijven. Daarom organiseren we op dinsdag 6 november om 12:00uur een webinar. Tijdens dit webinar bespreken we hoe u dit kan herkennen, bespreekbaar kan maken en waar u toe verplicht bent als bedrijf. Schrijf u vrijblijvend in voor het webinar!

Lees verder
EVENEMENT

Werktafel | Stop met duurzame inzetbaarheid maar creëer vandaag uw eigen bevlogen medewerkers! | 15 november 2018

01-10-2018

Duurzame Inzetbaarheid. Voor de ene onderneming een uitgesproken wens, voor de ander het nieuwste HR speeltje waar alleen marketing garen bij spint. Je voert het niet even snel in zodat je jezelf duurzaam inzetbaar kan noemen. Het is ook niet enkel bedoeld om medewerkers bevlogen te laten zijn. Duurzaam Inzetbaarheid is een lange termijn visie uitdragen en is integraal op diverse gebieden binnen uw organisatie verweven. Natuurlijk kunt u alle tips, tricks en wetenschappelijke artikelen online vinden. Maar dat maakt nog geen uitgewerkt en in de praktijk gebracht plan. De realiteit is dat er geen standaardoplossing is voor het implementeren van duurzame inzetbaarheid. PDC gaat in een selecte groep met u aan de slag om een op maat gemaakt plan op te stellen. Dit doen wij tijdens onze werktafel op donderdag 15 november 2018. Wilt u weten hoe? Lees verder hier verder en schrijf u in voor onze sessie!

Lees verder
EVENEMENT

PDC Webinar | 10 redenen om over te stappen van uw arbodienst naar PDC. Vandaag nog! | dinsdag 4 september 2018

14-08-2018

Uw arbodienst zorgt voor een snelle terugkeer van uw zieke medewerker op de werkvloer en ook voor een integrale benadering passend voor uw bedrijf. De lijnen met de arbodienst en de bedrijfsarts zijn kort. En heeft u vandaag advies nodig, dan krijgt u deze meestal dezelfde dag nog. Herkent u deze beschrijving? Twijfelt u of schudt u ‘nee’? Dan wil PDC met u op dinsdag 4 september aan tafel om toe te lichten wat in onze optiek een goede dienstverlening is van een arbodienst. Schrijf u in voor het gratis webinar op dinsdag 4 september om 12:00uur. Mis het niet!

Lees verder
EVENEMENT

PDC Webinar | Benader de sollicitant als een klant - in 6 stappen de optimale candidate experience | 15 augustus 2018

06-08-2018

Kandidaten hebben het voor het uitkiezen en ze kiezen voor organisaties die duidelijk maken waarvoor ze staan. Zowel qua cultuur als maatschappelijke relevantie. PDC organiseert op 15 augustus een webinar dat doelgericht ingaat op mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. Waar zitten uw toekomstige werknemers en hoe benadert u deze?

Lees verder
EVENEMENT

PDC Webinar | Ontstress uw afdeling! Fris na de zomer aan de slag! | 3 juli 2018

24-06-2018

De zomer staat voor de deur. U legt de laatste hand aan de verslaglegging van de functioneringsgesprekken en uw personeel maakt zich klaar voor de grote uitstroom naar diverse vakantiebestemmingen. U hoopt dat na de vakantie iedereen weer uitgerust is en bevlogen (lees: productief) aan de slag gaat. Maar het effect van een vakantie heeft niet bij iedereen een lange termijn effect. En juist hierover wil PDC u tips geven. Hoe zorgt u ervoor dat men na de genoten vakantie fris blijft en productief is op het werk voor een lange termijn. Wilt u meer weten? Schrijf u dan in voor het webinar op dinsdag 3 juli om 12:00uur.

Lees verder
EVENEMENT

Werktafel | Stop met duurzame inzetbaarheid maar creëer vandaag uw eigen bevlogen medewerkers! | 28 juni 2018

12-06-2018

Duurzame Inzetbaarheid. Voor de ene onderneming een uitgesproken wens, voor de ander het nieuwste HR speeltje waar alleen marketing garen bij spint. Je voert het niet even snel in zodat je jezelf duurzaam inzetbaar kan noemen. Het is ook niet enkel bedoeld om medewerkers bevlogen te laten zijn. Duurzaam Inzetbaarheid is een lange termijn visie uitdragen en is integraal op diverse gebieden binnen uw organisatie verweven. Natuurlijk kunt u alle tips, tricks en wetenschappelijke artikelen online vinden. Maar dat maakt nog geen uitgewerkt en in de praktijk gebracht plan. De realiteit is dat er geen standaardoplossing is voor het implementeren van duurzame inzetbaarheid. PDC gaat in een selecte groep met u aan de slag om een op maat gemaakt plan op te stellen. Dit doen wij tijdens onze werktafel op 28 juni 2018. Wilt u weten hoe? Lees verder hier verder en schrijf u in voor onze sessie!

Lees verder