Talent aan boord bij PDC | Karin aan het woord | #pdclovestalent

Naast dat ‘HR-echt-ons-ding-is-zeg-maar’ en #pdclovestalent willen we de focus eens omdraaien en ons interne talent een podium te geven. En dan niet zozeer ons zakelijk talent, maar het talent en onze passie buiten de PDC werktijden. Vorige week bespraken we het talent van onze Maaike, de hardloopster van PDC. En deze keer stellen we graag onze nummer 2 voor die onlangs een vast contract heeft getekend bij PDC, namelijk onze wandelaar Karin.

Elk weekend wandelt ze of met haar man, alleen of met vriendinnen een aantal tiental kilometers in de buitengebieden. De paden op en de lanen in. Die frisse neus halen heeft ze ook nodig om haar hoofd leeg te maken. Ook heeft ze geen afleidingen tijdens het wandelen en kan zij zich focussen op de route en haar gezelschap. En elk jaar loopt ze met een heerlijke zon op d’r neus 4 dagen achter elkaar 20 km.

De tip die Karin ons geeft: Loop eens door de Natuurpoort Kasteel Heeswijk. Naast het prachtige Kasteel wat al zo’n 1000 jaar oud is, is de natuur hier echt adembenemend mooi. Vanuit hier kun je door de bossen, de lanen en velden van het landgoed mooie wandelingen maken.

PDC houdt van talent en de ontwikkeling ervan. We kijken graag met je mee rondom het binden en boeien van jouw personeel voor de lange termijn. Wij zijn natuurlijk ook nieuwsgierig wat het talent is binnen jouw team. Stuur jouw talent en gebruik de #pdclovestalent!

Meer informatie over talent en HR
Op www.pdcveghel.nl/talentcentrum zijn er meerdere programma’s om te doorlopen zoals ontwikkelingsprogramma’s, coachingtrajecten en outplacementtrajecten. We nemen graag de tijd om met je mee te kijken wat jouw wensen zijn als leidinggevende of als medewerker. Neem contact met ons op via 085 - 4444 330 of mail ons via info@pdcveghel.nl.