PDC toont groei & ambitie met het winnen van de 3e FD Gazellen Award

Alles wat aandacht krijgt, groeit! Met het startschot in september heeft PDC de race uitgelopen en gewonnen. En mag PDC zich voor een derde keer op rij scharen bij de winnaars van de FD Gazellen Award. Op dinsdag 5 november wordt de ondernemersprijs door directeur Anja Lawera in ontvangst genomen. Een mooier moment voor deze onderscheiding is er niet. De Veghelse onderneming vierde in oktober nog het 10 jarig bestaan samen met de lancering van het PDC Talentcentrum. ‘Alles wat aandacht krijgt, groeit’ klopt nu zeker als een bus.

‘Natuurlijk staat de prijs niet op zichzelf. Dit is ook rechtstreeks een compliment naar ons hardwerkende en compacte team, naar onze gevarieerde klantenkring en onze providerboog ’ zegt Anja Lawera. ‘Met onze bestaande klanten onderhouden wij een langdurige relatie en met nieuwe bouwen we deze op. En indirect bouwen we ook een band op met hun werknemers. Met het oog op de toekomst zijn dat wel de kernwoorden voor het duurzaam behouden & ontwikkelen van medewerkers, namelijk vertrouwen en betrokkenheid. Met de uitbreiding van het dienstenpakket met het PDC Talentcentrum bieden wij het midden- en kleinbedrijf alle tools die nodig zijn voor het ontwikkelen van hun talent, maar ook de professionaliseringslag van personeelszaken.

Reden van groei
"De groei van PDC ontstaat door de enorme betrokkenheid die wij voelen bij al onze relaties. Onze grote drive om PDC verder door te laten groeien is blijvend en ook om nog meer voor onze bestaande en nieuwe klanten te kunnen betekenen in advisering en ondersteuning op het gebied van personeelszaken. Op naar de komende 10 jaar!"

Over de Gazelle Award
Om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle Award moet een bedrijf de afgelopen 3 jaar een netto-omzetgroei hebben gerealiseerd van minstens 20 procent per jaar. Daarnaast is het belangrijk dat de organisatie een stabiele en gezonde financiële positie heeft. Het meest recente boekjaar dient te zijn afgesloten met een positief resultaat en in de voorgaande jaren mag maximaal één jaar een negatief resultaat zijn geboekt. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad.

Meer informatie is te vinden op https://veghel.personeeldienstencentrum.nl/talentcentrum/ en www.fd.nl/gazellen