PDC Webinar | Interne mobiliteit: hoe stimuleer je vastgeroeste medewerkers? | 5 juni 2018

De maand juni is in aantocht en hiermee ook halverwege het jaar. Een goed moment voor u als leidinggevende of HR-manager om de capaciteiten van uw medewerkers onder de loep te nemen. Zitten uw medewerkers nog wel op de juiste plek en is uw bezetting voldoende voor nu en met het oog op de arbeidsmarktkrapte? Maar ook hoe haalt u meer uit uw talenten, hoe houdt u ze duurzaam inzetbaar en hoe verlaagt u het verloop? Een intern mobiliteitsbeleid kan u daarbij helpen. Het zorgt ervoor dat getalenteerde medewerkers beter kunnen doorstromen en zich voor langere tijd aan het bedrijf binden. Een win-win situatie voor iedereen. In het webinar op dinsdag 5 juni bespreekt PDC met u de do’s en dont’s. Schrijf u hier vandaag nog in!

De vraag is hoe stimuleert u interne mobiliteit? Niet al uw medewerkers hebben immers  een helder beeld van de eigen ontwikkelingsmogelijkheden. De interne doorstroming kan dan op diverse manieren worden geprikkeld, bijvoorbeeld door goede opleidings- en omscholingsmogelijkheden te bieden.

PDC wil u op weg helpen met uw interne mobiliteitsplan van aanpak’ en hebben speciaal voor dit thema aantal “interne mobiliteit stimuleren” do’s en don’ts in kaart gebracht. Kom hier mee over te weten tijdens ons webinar op 5 juni aanstaande.

Wilt u meer weten of het thema Duurzame Inzetbaarheid, schrijf u dan in voor onze workshop ‘Stop met Duurzame Inzetbaarheid’ op 28 juni aanstaande. Of lees hier meer informatie over onze workshop.

Inschrijven webinar
Schrijf u via deze link of stuur een mail naar post@pdcveghel.nl. Deelname is gratis.