PDC Webinar | 'Sociaal contract: uw personeel motiveren en gemotiveerd houden!' | VOLGEBOEkT

Waar u als werkgever tegenwoordig goed in moet zijn is het zien en aanwakkeren van de talenten van uw medewerkers. U bent als het ware de talentcoach die de koers en de kaders bepaalt en daarna overlaat aan de medewerker. Leiderschap gaat al lang niet meer over instructies geven en aansturing. In deze tijd is het vooral een kwestie van de kaders aangeven en daarbínnen de medewerkers hun talenten de vrije loop laten. Het daagt de medewerkers uit om hun kennis, hun talent en enthousiasme te gebruiken. En dat leidt tot meer betrokkenheid en goede dienstverlening aan uw klanten. Daarom vertellen we u graag over het sociale contract met uw medewerkers. Dit doen we in op de Dag van de Arbeid met ons webinar op dinsdag 1 mei om 12:00uur. Schrijf u vandaag nog in!

Vaak wordt gezegd: ‘je moet er wel de juiste mensen voor hebben’. Dat zijn niet per definitie de mensen met de meeste diploma’s. De juiste mensen zijn de medewerkers met de wil om zich steeds meer te ontwikkelen.

‘Geen touwtje’ maar een sociaal contract!
Bang zijn dat werknemers weglopen naar de concurrent is niet nodig. Met voldoende uitdaging en vrijheid blijven ze juist bij u. Het is een illusie dat u mensen met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en salaris aan u bindt  en ze jaren blijven. Zo werkt dat niet.

Goed leiderschap heeft vooral te maken met het aangaan van een ‘sociaal contract’ met uw medewerkers. Factoren die u als werkgever aantrekkelijk maken zijn: het tonen van waardering, het bieden van kansen en ruimte te geven aan groei en om te groeien te experimenteren. U helpt uw medewerker bij zijn ontwikkeling, de medewerker draagt met zijn talent bij aan het succes van het bedrijf. U creëert met het aangaan van een sociaal contract deze win-win situatie .

Wilt u meer weten over het sociaal contact, hoe u een sociaal contract kan opstellen en welke onderdelen u er absoluut in moeten staan? Volg dan ons webinar op 1 mei aanstaande.

Inschrijven
Schrijf u via deze link of stuur een mail naar post@pdcveghel.nl. Deelname is gratis.